Gezondheid voor Vrouwen

WELKE BORSTVERSTERKENDE EN BORST VERGROTENDE KRUIDEN IS HET BESTE?

WELKE BORSTVERSTERKENDE EN BORST VERGROTENDE KRUIDEN IS HET BESTE?

Kruiden borstvergroting is de meest populaire methode voor het natuurlijk groeien van grotere borsten. Enige probleem – er zijn zoveel opties om uit te kiezen bij het kruiden. Er zijn tabletten en capsules, evenals vloeibare extracten, lotions, zeep en thee. Met zoveel mogelijkheden om kruiden te nemen, wat is het verschil? Wordt iemand beter door het lichaam opgenomen dan de ander? Is er een totale verspilling? Hoe haal je het meeste uit je borstversterkende kruiden?

Er zijn veel factoren die de absorptie van een product beïnvloeden, maar hieronder staan ​​enkele algemene richtlijnen voor de verschillende manieren waarop u borstvergrotende kruiden kunt nemen.

Kruidenpillen / capsules / tabletten

Kruidenpillen worden gemaakt door de kruiden te drogen en in een fijn poeder te malen. Het poeder wordt vervolgens in tabletten geperst of in capsules afgevuld. Kruidenpillen kunnen extra ingrediënten bevatten zoals vulstoffen, bindmiddelen en conserveermiddelen.

Er wordt gezegd dat slechts ongeveer 3-20% van de actieve ingrediënten in een capsule of tablet door het lichaam worden opgenomen. De reden voor het lage absorptiegedrag is dat wanneer kruidenpillen worden genomen, het product een lange reis door het spijsverteringskanaal maakt en wordt verwerkt door de lever, waardoor de meerderheid ervan door het lichaam wordt gevoerd als afval.

Haal het maximale uit kruidenpillen
Het is aan te raden om de pillen op een lege maag in te nemen voor maximale absorptie, tenzij anders aangegeven.  Als er een sublinguale optie voor de pil is, zou dat het beste zijn. Dit zijn over het algemeen tabletten die onder je tong worden opgelost. Het voordeel van sublinguaal gebruik is dat het product in principe een directe route naar de bloedsomloop heeft onder de tong en sneller door het lichaam wordt opgenomen. Het omzeilt ook het spijsverteringskanaal.

Kruiden-vloeistofextracten

Vloeibare extracten worden gemaakt door verse of gedroogde kruiden in vloeistof, meestal een mix van water en alcohol, gedurende een bepaalde tijd te laten weken. (Dat is het snelle antwoord. Het proces van het maken van uittreksels gaat verder dan dit bericht).

Er wordt gezegd dat het lichaam ongeveer 98% van de actieve ingrediënten in vloeibare extracten absorbeert. Vloeibare extracten hebben veel voordelen, waaronder frisser zijn, krachtiger zijn en geen extra ingrediënten bevatten zoals vulstoffen en bindmiddelen. Een ander voordeel is de houdbaarheid. Hoewel andere vormen van kruiden een houdbaarheid hebben van enkele maanden tot een jaar of twee, hebben vloeibare extracten een houdbaarheid van 5 jaar plus.

Haal het maximale uit kruidenextracten.
Meng het extract (ten) met water of sap en nip aan het water. Gebruik geen kokend water. Misschien wilt u een deel van uw drankje een paar seconden in uw mond houden, met name onder de tong voor sublinguale absorptie. Je zult niet willen dat de onverdunde extracten direct onder de tong worden geplaatst, omdat er een brandend gevoel door de alcohol kan zijn, en het zal waarschijnlijk echt, erg slecht smaken.

Topicals – Lotions / Crèmes / Soaps

Topikalen zijn die items die op de huid worden geplaatst en het lichaam binnenkomen via de huidbarrière. Er zijn veel factoren die de snelheid van absorptie beïnvloeden als het gaat om topicals. Een daarvan is de moleculaire afmeting. Hoe kleiner het molecuul, hoe gemakkelijker het het celmembraan binnentreedt.

Een andere factor voor absorptie is waar op de huid het topische wordt aangebracht. Sommige delen van de huid, met name de zachtere, dunnere delen zoals de lippen, de binnenste polsen en de borsten, absorberen de topicaliën beter dan gebieden zoals de voetzolen waar de huid over het algemeen dikker is.

De snelheid van absorptie voor topische producten kan sterk variëren, maar men gelooft dat de actieve ingrediënten in topicals tot 60% kunnen worden geabsorbeerd.

Het nadeel van het gebruik van topicals is dat over het algemeen de hoeveelheid en de potentie van het actieve ingrediënt in het topicaal laag is. Dus hoewel u tot 60% absorptievermogen kunt krijgen met een actueel ingrediënt, kan het slechts 4% van het actieve ingrediënt bevatten. In dat geval is het nog steeds beter om een ​​kruidenpil te nemen, die een hoger percentage aan actieve ingrediënten bevat, hoewel de opnamesnelheid laag is.

Haal het meeste uit de kruidenafwassers
Breng de plaatselijke ingrediënten aan na het douchen, want je huid wordt zachter en je poriën open. U kunt ook een verwarmingskussen of een hete handdoek op uw borsten gebruiken voordat u masseert met een borstvergrotende crème of een boobiebeslag voor maximale opname.

Greenbush borstvergroting extractHoewel kruidenpillen overvloedig en gemakkelijk te nemen zijn, lijken kruidenextracten de beste gok voor het verkrijgen van de meeste waar voor uw geld. Veel van de borstversterkende kruiden zijn verkrijgbaar als individuele extracten zoals fenegriek , venkel en wilde yam .  Greenbushverkoopt hun Breast Enhancement Blend als een uittreksel voor diegenen die op zoek zijn naar een compleet borstvergrotend systeem. Voeg een paar druppels Greenbush-borstvergrotingsmengsel toe aan wat cacaoboter of zoete amandelolie en je hebt direct boobiebeslag om mee te masseren.

 

WELKE BORSTVERSTERKENDE EN BORST VERGROTENDE KRUIDEN IS HET BESTE?