Gezondheid voor Vrouwen

WAAR JE OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PUERARIA MIRIFICA

WAAR JE OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PUERARIA MIRIFICA

WAAR JE OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PUERARIA MIRIFICA

Als u van plan bent om Pueraria Mirifica in de nabije toekomst te kopen, zult u dit waarschijnlijk online kopen. Helaas is PM nog niet mainstream genoeg geworden om lokaal in winkels te vinden. En daarmee zijn er veel plaatsen waar PM online kan worden gekocht, bijvoorbeeld rechtstreeks van de fabrikant of een distributeur of van externe leveranciers.

Zelfs met zoveel opties, geloof ik dat Amazon de beste plaats is om Pueraria Mirifica te kopen. Er is een brede selectie om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​PM-product te vinden dat past bij uw doelstellingen en budget. Je kunt ook andere supplementen en producten kopen voor je NBE-routine via Amazon, waardoor het een one-stop-shop wordt. Bovendien hebben ze Amazon Prime >>> snelle verzending!

Maar met zoveel opties die er zijn, hoe weet u welke Pueraria Mirifica u moet kopen? Hieronder staan ​​enkele richtlijnen om u te helpen de best mogelijke beslissing voor u te nemen.

Oorsprong

Het nummer één ding om naar te zoeken is waar de Pueraria Mirifica vandaan kwam. Goede premier, de soort die borsten laat groeien, is afkomstig uit de oerwouden van Noord-Thailand en kan daar alleen worden gevonden. Er zijn minder krachtige variëteiten die groeien in het buurland Myanmar – niet zoals je wilt voor het kweken van borsten. Als het niet zegt in de beschrijving waar het vandaan komt, vraag het dan.

Lees meer: Pueraria Mirifica – Wild geoogst versus gecultiveerd boerderij

Kleur

Ik weet niet hoe valide dit is, maar het is volkomen logisch. Of u nu pillen of poedervarianten van Pueraria Mirifica koopt, deze moet wit of op zijn minst zo wit mogelijk zijn. Hoe witter het is, hoe zuiverder het is. Geel of bruin kleuren is naar verluidt het gevolg van het feit dat vulstoffen en andere additieven worden ingemengd. Niet-gekleurd kopen is niet alleen erg, het kan ook meer van het product vergen om de gewenste resultaten te krijgen. Dus voor de meest zuivere, meest krachtige PM, ga indien mogelijk met de witste.

Merk

Nog niet zo lang geleden waren er slechts enkele PM-merken beschikbaar en moesten we rechtstreeks bij de fabrikanten kopen. Deze beproefde merken zijn onder andere St. Herb, Ainterol en Purafem. Maar nu Amazon wereldwijd steeds populairder wordt, zijn er veel minder bekende merken uit Thailand opgedoken. En naarmate Pueraria Mirifica populairder wordt vanwege zijn “wonderkruid” -status, komen nu veel westerse merken zoals Swanson’s en Nature’s Answer in het spel. Wanneer u een merk kiest, kunt u snel een zoekopdracht uitvoeren om te zien wat mensen zeggen en naar het label te kijken: wat zijn de ingrediënten en mg per portie? U zult op zoek moeten naar merken met de minste hoeveelheid ingrediënten in hun formuleringen en meer mg van het actieve ingrediënt (pueraria mirifica).

beoordelingen

Hoewel Amazon heeft gezegd dat het geknepen of “nep” beoordelingen heeft verlaagd, is het toch verstandig om niet alleen van hen afhankelijk te zijn. Zoek bij het analyseren van een recensie naar details die in detail gaan over wat ze hebben meegemaakt en hoe lang het heeft geduurd om resultaten te krijgen. De recensies die me het meest irriteren zijn degenen waar een persoon een product (bijv. Gezichtscrème, supplementen, enz.) Gedurende een week of twee probeerde, klaagde vervolgens dat het product niet werkte en dat ze het nooit meer zouden kopen. Ik gooi ze meestal weg omdat dingen de tijd nemen om te werken. Een tot twee weken is geen eerlijk schot. Men moet een product minstens 1 maand geven, bij voorkeur 3 maanden om te werken en op dat moment een eerlijke beoordeling geven.

Lees meer: Borstvergroting Succesverhalen – Chiyomilk en Mayusakimilk

Enige nadeel van aanschaf bij Amazon is dat ze geen Japanse premier aanbieden, dat is wat ik prefereer. Japanse producten hebben de neiging om van hoge kwaliteit te zijn en hallo – die de verbazingwekkende groei van Chiyomilk– NBE-legende en poster-kind voor Japanse NBE-producten zoals Ladies Pueraria 99% kan vergeten . Maar misschien ben ik ook een voorstander van Japanse producten, omdat ik mijn middelbare schooljaren daar heb doorgebracht vanuit een luchtmachtfamilie. Ik zag uit de eerste hand hun cultuur van kwaliteit, eer en respect.

Welk merk je ook kiest, zorg dat je het een goed idee geeft voordat je de handdoek in de ring gooit en zegt dat het niet werkt. Zorg ervoor dat u consistent blijft met uw doses en volg enkele extra tips voor succes met Pueraria Mirifica.

WAAR JE OP MOET LETTEN BIJ HET KOPEN VAN PUERARIA MIRIFICA