Superfoods

TARWEGRAS 5 REDENEN WAAROM JE TARWEGRAS  ZOU MOETEN DRINKEN

TARWEGRAS 5 REDENEN WAAROM JE TARWEGRAS  ZOU MOETEN DRINKEN

TARWEGRAS 5 REDENEN WAAROM JE TARWEGRAS  ZOU MOETEN DRINKEN

Tarwegras is een van de meest populaire superfoods die er al geruime tijd is.

Het is geen wonder dat mensen terug blijven komen naar dit fantastische superfood. Vanwege de volle voedingsstof is het een van de meest vertrouwde superfoods die mensen gebruiken voor de algehele gezondheid.

Als je niet alleen op tarwegras wilt vertrouwen, is er een product beschikbaar dat bestaat uit meer dan één superfood. Het is goedkoop, het smaakt geweldig, en het is zo gemakkelijk om te kloppen. Wil je het weten? Lees verder om erachter te komen.

Laten we in de tussentijd teruggaan naar het onderwerp. Hier zijn de 5 belangrijkste redenen waarom je nu tarwegras in je leven zou moeten hebben.

1. Verbetert de gezondheid van het hart

Tarwegras is ook effectief in het verlagen van hoge cholesterol- en triglycerideniveaus.

Het verlaagt ook het totale cholesterol- en malondialdehydegehalte.

En ten slotte verlaagt tarwegras de hoge bloeddruk samen met de toename van het aantal bloedcellen. Dit is wat leidt tot een genormaliseerd bloeddrukniveau. Het zuivert ook bloed en verbetert de bloedcirculatie door het hele lichaam.

2. Bestrijdt kanker

Tarwegras heeft het vermogen om bepaalde cellen (dwz kankercellen) te doden. Een studie uit 2007 toont zelfs aan dat het opnemen van tarwegras de toxiciteitsniveaus van borstkankerpatiënten die chemotherapie ondergaan, vermindert.

Tarwegras verlaagt ook de myelotoxiciteit, die wordt veroorzaakt door chemo. Myelotoxiciteit vermindert de beenmergfunctie en kan ook het risico op infectie verhogen.

3. Bevordert gezond gewichtsverlies

Samen met het bevorderen van gezond gewichtsverlies zorgt de regelmatige opname van tarwegras ervoor dat u overgewicht en obesitas vermijdt. Tarwegras stimuleert de schildklier, een van de klieren die hormonen produceren die het menselijk lichaam nodig heeft om te functioneren. En een van de hoofdoorzaken van obesitas is hormonale onevenwichtigheden.

Tarwegras helpt ook bij het stimuleren van het metabolisme van het lichaam en vermindert de hunkering. Het is erg effectief om je sneller te vullen en ervoor te zorgen dat je een lange tijd vol blijft.

De detox-effecten van de plant reinigen ook je darmen. Dit leidt tot minder gas, een opgeblazen gevoel, evenals buikpijn. Het is ook geweldig in het verlichten van constipatie, het prikkelbare darm syndroom en andere digestieve complicaties.

4. Beschermt het lichaam tegen vrije radicalen

Een van de belangrijkste voordelen van tarwegras is het hebben van sterke antioxiderende eigenschappen die oxidatieve stress verlagen en schade door vrije radicalen verminderen. Wat de antioxidantenniveaus betreft, scoort het vrij hoog volgens de ORAC-waarden.

Enkele van de antioxidanten in tarwegras zijn de volgende:

  • saponinen
  • Fenolische verbindingen
  • alkaloïden
  • flavonoïden
  • tannines
  • Sulfonzuur

5. Alkaliseert het lichaam

Acidose is wanneer uw lichaam hoge niveaus van zuur heeft vanwege lage alkaliteit. Helaas is dit tot nu toe heel gebruikelijk in Amerika, omdat alle verwerkte voedingsmiddelen en het grootste deel van de Amerikaanse fast food-consumptie consumeren. Veel ziekten, zoals diabetes en kanker, gedijen in zure omgevingen.

Gelukkig heeft wheatgrass alkaliserende voordelen voor het lichaam. Dit komt door het hoge chlorofylgehalte. Chlorofyl balanceert op natuurlijke wijze de pH-waarden van het lichaam en beschermt cellen tegen vrije radicalen.

 


 

Vergeet niet dat dit slechts een korte lijst is van wat tarwegras voor u kan doen. Het kan zoveel meer doen. En in combinatie met andere superfoods bent u verzekerd van een sterker, gezonder en verbazingwekkender lichaam.

En als je onder de indruk bent van tarwegras en wat het lichaam kan doen, ben je meer onder de indruk van Life Essentials.

Life Essentials is een geweldig nieuw drankje dat bestaat uit 14 verschillende superfoods, die allemaal samenwerken om het menselijk lichaam alle voedingsstoffen te geven die het nodig heeft voor optimale prestaties.

Concreet bevat deze heerlijke mix groene superfoods, graangrassen, gezonde algen, heerlijke vruchten en bessen, probiotische culturen, spijsverteringsenzymen en een antioxidantencomplex.

De regelmatige inname van Life Essentials laat je genieten van tal van andere lichaamsvoordelen, zoals een kogelvrij immuunsysteem, een gladdere en helderdere huid, verhoogde energieniveaus, betere spijsvertering en een verbeterde hersenfunctie.

TARWEGRAS 5 REDENEN WAAROM JE TARWEGRAS  ZOU MOETEN DRINKEN