Dieet en Gewichtsverlies

ONTBIJT SMOOTHIES PERFECT VOOR GEWICHTSVERLIES

ONTBIJT SMOOTHIES PERFECT VOOR GEWICHTSVERLIES

ONTBIJT SMOOTHIES PERFECT VOOR GEWICHTSVERLIES

Afvallen en de ongewenste kilo’s afhouden is geen sinecure. Het vereist toewijding en wilskracht om die ongezonde verlangens in toom te houden. Gelukkig voor jou zijn er bepaalde smoothies , speciaal ontbijt-smoothies, die je gemakkelijk kunt opkloppen. Deze zullen u helpen op uw weg naar een slankere, slankere, gezondere u!

Deze ontbijt-smoothies zijn beladen met enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA’s). Deze richten zich specifiek op buikvet. Het beste van deze drankjes is dat ze perfect zijn als maaltijdvervanger voor het ontbijt.

Dus waar wacht je op? Ga door en nip omhoog om af te slanken!

Eenvoudig ontbijt-smoothies om uit te proberen

Blueberry Smoothie

 

Blueberry-Smoothie

Dit is de eerste van onze ontbijt-smoothies. De lijnzaadolie in dit recept verhoogt de stofwisseling van het lichaam. Dit helpt je sneller vet te verbranden.

ingrediënten:

een kopje magere melk

1 kopje ongezoete bosbessen, bevroren

1 eetlepel koudgeperste organische lijnzaadolie

Procedure:

Meng eerst melk en bosbessen in een blender. Meng volledig. Breng vervolgens het mengsel over naar een glas. Voeg de lijnzaadolie toe. Roer ten slotte de olie volledig in.

Skinny Orange Dream Smoothie

 

Dit is een van de ontbijt-smoothies die vol zit met vitamine C. Deze vitamine stimuleert het metabolisme.

ingrediënten:

1 sinaasappel, geschild

¼ kopje pure Griekse yoghurt

1 theelepel vanille-extract

1 theelepel honing

¼ kopje amandelmelk

½ kopje ijsblokjes

Procedure:

Plaats eerst alle ingrediënten in een blender behalve het ijs. Meng dan grondig. Voeg ten slotte geleidelijk de ijsblokjes toe tot de gewenste consistentie is bereikt.

Honing en Wild Blueberry Smoothie

 

Honey-and-Wild-Blueberry-Smoothie

Bosbessen (en andere bessen in het algemeen) bevatten weinig suiker, maar bevatten veel voedingsstoffen. Ze helpen bij het afvallen omdat ze ook weinig calorieën bevatten.

ingrediënten:

½ kopje wilde bosbessen

1 banaan

½ kop eenvoudige niet-vette Griekse yoghurt

1 kop mango blokjes

½ kop magere melk

½ kopje boerenkool

1 eetlepel rauwe honing

Procedure:

Plaats eerst bosbessen, banaan, mango’s, yoghurt en melk in een blender. De tweede stap is om ze allemaal volledig te mengen. Voeg vervolgens de boerenkool en de honing toe. Blijf mengen. Tot slot kunt u ijsblokjes toevoegen totdat u de gewenste consistentie heeft bereikt. Serveer vers.

Romige Chia-zaad Piña Colada

 

Romige-Chia-Seed-Piña-Colada

Chia-zaden zijn perfect voor smoothies in gewichtsverlies. De vezels in de zaden expanderen in de maag en nemen grote hoeveelheden water op. Dit verhoogt de volheid en vertraagt ​​ook de opname van voedsel.

ingrediënten:

1 eetlepel chia-zaden

1 kop kokosmelk

½ kop eenvoudige niet-vette Griekse yoghurt

1 kop ananasbrokken, bevroren

1 theelepel kokosvlokken

Procedure:

Laat de chia-zaden eerst een nacht in de melk weken. Plaats dit dan in de koelkast. Meng ’s morgens de chiazaadjes en melk met de yoghurt, ananas en kokosnootvlokken.

Strawberry-Banana Breakfast Smoothie

 

Aardbei-banaan-smoothie

Er zijn veel ontbijt-smoothies die zowel lekker als gezond zijn. Dit is er een van. Bananen bevatten vezels en ook resistent zetmeel . Deze ondersteunen gewichtsverlies. Het zijn ook vruchten met een lage energiedichtheid, die je helpen om die extra kilo’s kwijt te raken.

ingrediënten:

1 banaan

½ kopje aardbeien

1 kop rauwe spinazie

½ kopje amandelmelk

1 theelepel vanille-extract

Procedure: plaats eenvoudig alle ingrediënten en meng grondig. Voeg ijsblokjes toe voor de gewenste consistentie.

Berry Oat Breakfast Smoothie

 

Berry-Oat-Ontbijt-Smoothie

Haver is rijk aan vezels. Fiber zorgt ervoor dat je je vol voelt, en je hebt ook minder kans om te veel te eten. Dit is een van de ontbijt-smoothies die je tot de lunch goed houden!

ingrediënten:

½ kop ouderwetse gerolde haver

1 kop magere melk

½ kopje bessen (naar keuze)

⅓ kopje eenvoudige niet-vette Griekse yoghurt

3 eetlepels honing

¼ kopje ijs

Procedure:

Schud eerst in haver, melk, bessen en yoghurt in een blender. Combineer grondig. Voeg vervolgens geleidelijk de honing toe tot je de gewenste zoetheid verkrijgt. Plaats als laatste één voor één in ijsblokjes, totdat de gewenste dikte is bereikt.

Spicy Pineapple Detox Smoothie

 

Spicy-ananas-Detox-Smoothie

Dit is een van de ontbijt-smoothies die perfect is om dat opgeblazen gevoel kwijt te raken . Het helpt ook om dat buikvet kwijt te raken. Ananas vermindert ontsteking. De gember stimuleert je metabolisme. Deze twee plus de cayennepeper helpen bij het bevorderen van een goede spijsvertering. Voeg daarnaast wat lijnzaad toe voor een extra boost van vezels.

ingrediënten:

1 banaan, bevroren

een kop ananasbrokken, bevroren

1 eetlepel verse gember

2 eetlepels citroensap

1-2 streepjes cayennepeper

een eetlepel lijnzaad

1 kop ijsblokjes

Procedure:

Plaats eerst de stukjes banaan en ananas in een blender. Mixen tot een gladde substantie. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe, behalve de ijsblokjes. Blijf blenden tot het volledig is verwerkt. Voeg als laatste de ijsblokjes geleidelijk toe tot de gewenste consistentie is bereikt.

De Buzzing Bee Smoothie

 

Buzzing-Bee-Smoothie

Datums helpen je om gewicht te verliezen, omdat ze voedzaam zijn en ook een goede bron van vezels zijn. Bijenpollen zijn een eetlustremmer en zullen je ook een vol gevoel geven. Daarnaast bevat het ook aminozuren die uw metabolisme verhogen. Ten slotte stimuleert koffie minimale verbranding van calorieën.

ingrediënten:

2 kopjes sojamelk

½ kop ouderwetse haver

2 bananen, bevroren

1 eetlepel cacaopoeder

1 eetlepel bijenpollen

3 data

1 eetlepel koffie maalt

1 kop ijsblokjes

Procedure:

Gooi alle ingrediënten (behalve de ijsblokjes) in een blender. Mixen tot een gladde substantie. Voeg ten slotte de ijsblokjes toe voor de dikte die u wilt. Genieten!

Dubbeldekker tropische avocado-smoothie

 

Double-Decker-Tropical-Avocado-Smoothie

Avocado’s verlagen het cholesterolgehalte, onderdrukken hongergevoelens en spotten ook het buikvet. Kiwi is een geweldige bron van vezels en vitamine C en K, die helpen bij uw metabolisme.

ingrediënten:

1½ kopjes ananassap

2 kiwi’s, geschild

1½ kopjes mango brokken, bevroren

½ van een kleine rijpe avocado, geschild en klokhuis

¾ kopje kokosmelk

1½ kopjes aardbeien, ingevroren

Procedure:

Giet eerst het ananassap in een blender. Voeg vervolgens de mango’s, kiwi’s en avocado toe. Meng alles tot een gladde massa. Giet het mengsel in glazen. Was de blender uit. Plaats vervolgens aardbeien en kokosmelk in de blender en meng volledig. Giet ten slotte het roze mengsel over het groene mengsel.

Matcha Mint Chip Smoothie

 

Matcha-Mint-Chip-Smoothie

Dit is de laatste op onze lijst van ontbijt smoothies voor gewichtsverlies. Matcha-poeder verbetert het gewichtsverlies door uw metabolisme te stimuleren. Mint helpt ook bij de spijsvertering. Cacaobonen is ook een geweldige bron van vezels. En als laatste, spinazie heeft weinig calorieën, dus deze groente in je drankje is ook een geweldige helper.

ingrediënten:

1 banaan, bevroren

een handjevol spinazie

1 eetlepel matcha poeder

½ avocado

1 eetlepel chia-zaden

takjes verse munt

1 kop vanille amandelmelk

1 eetlepel cacaobonen

Procedure:

Meng eerst alle ingrediënten (behalve de cacaonibs) in een blender. Meng vervolgens tot een gladde massa. Derde stap is om de cacaobonen voor het laatst toe te voegen en nog een beetje bij te mengen. Giet ten slotte in je favoriete glas en geniet ervan.

Een vriendelijke herinnering

En daar heb je het, gemakkelijke recepten van ontbijt-smoothies die je helpen om af te vallen . Deze zijn perfect voor first-time smoothiedrinkers.

Vertrouw echter niet alleen op ontbijtsmoothies om af te vallen. Deze moeten gepaard gaan met goede lichaamsbeweging en het juiste dieet.