Gezondheid voor Vrouwen

KRUIDEN VOOR NATUURLIJKE BORSTVERGROTING

kruiden voor borstvergrotingKruiden borstvergroting is de meest populaire methode voor het kweken van borsten vandaag. Een meerderheid van de natuurlijke borstvergrotingspillen die momenteel op de markt zijn, bestaat uit een mix van kruiden voor borstvergroting, waaronder fenegriek, venkel en wilde yam.

Kruiden worden al eeuwen door verschillende culturen gebruikt voor verschillende gezondheidsgerelateerde problemen van vrouwen, zoals het verlichten van PMS-symptomen en het verhogen van de melkproductie bij vrouwen die zijn bevallen. Veel van de kruiden die voor deze problemen zijn gebruikt, worden nu gebruikt om borsten te laten groeien.

Hoe stimuleren kruiden de groei van de borst?

Er zijn vier hoofdfuncties die kruiden hebben voor natuurlijke borstvergroting.

Fyto-oestrogenen :  helpen de oestrogeenspiegels in het lichaam te verhogen die helpen de melkkanalen te laten groeien en groei veroorzaken rond het midden van de borst of het gebied over de tepel. In principe het gebied dat het meetlint rondgaat bij het meten van uw borsten. Voorbeelden van fyto-oestrogeenkruiden zijn fenegriek, pueraria mirifica, hop en soja.

Fyto-progestagenen: helpen het progesteronniveau in het lichaam te verhogen, wat helpt bij het laten groeien van de melkkanalen en alveole die de borstklieren vormen. Dit zorgt voor het afronden van de borsten. Voorbeelden van phyto-progestagekruiden zijn venkel en rode klaver.

Anti-androgenen: blokkeren de productie van DHT van testosteron. Vrouwen nemen over het algemeen anti-androgenen om DHT te verminderen, zodat er meer ruimte is voor oestrogeen. Voorbeelden van anti-androgeen kruiden zijn wilde yam, saw palmetto en drop.

Prolactine:  is het hormoon dat daadwerkelijk de melkproductie start, maar bij natuurlijke borstvergroting veroorzaakt het een zwelling van de borst die in de loop van de tijd verandert in een permanente groei. Voorbeelden van prolactine-kruiden zijn fenegriek, wilde yam, venkel en zoethout.

Lees meer: Phyto-oestrogenen, Phyto-progestagenen en Meer …

Soorten kruiden borstvergroting

Borstvergroting GumVeel vrouwen kiezen voor borstvergroting vanwege de vele beschikbare opties. Niet alleen zijn er veel kruiden om uit te kiezen, maar kruidenborstvergroting is beschikbaar in vele vormen, waaronder:

  • pillen / supplementen
  • crèmes / lotions / gels / serums
  • etherische oliën en extracten (voor inwendig of uitwendig gebruik)
  • pleisters
  • gom
  • thee
  • zeep

Lees meer: 5 tips voor succes met kruidenvergroting

Waar kruiden te kopen voor borstvergroting

De meeste kruidenproducten die speciaal zijn gemaakt voor borstvergroting, moeten online worden gekocht omdat ze normaal niet lokaal in de winkel verkrijgbaar zijn.

Een andere optie is om je eigen kruidenmengsel te maken. Veel van de kruiden zoals fenegriek en venkel kunnen worden gevonden in lokale reformwinkels, maar om de beste deals voor losse kruiden te krijgen, is het over het algemeen het beste om ze online te bestellen. Bedrijven zoals iHerb  en Greenbush  verkopen individuele kruiden online en andere supplementen die u mogelijk nodig heeft als onderdeel van uw borstvergrotingsroutine.

Houd er rekening mee dat het maken van uw eigen kruidenverrijking met borstvergroting tijd en geduld vergt, omdat dit enige experimenten vereist. Probeer uit te vinden welke combinaties van kruiden en hoeveelheden uw lichaam zal gebruiken voor de groei van de borst. Als je geen tijd of geduld hebt, is een commerciële blend de beste optie voor jou.

Meer lezen:  lijst met kruiden voor groeiende borsten

Wat te verwachten bij kruidenvergroting

Afhankelijk van het gebruikte product en de reactie van uw lichaam, kan het 3-6 maanden duren om de resultaten te zien. Het wordt aanbevolen dat u ten minste 6-9 maanden aan een programma voor borstvergroting blijft om de volledige resultaten te zien. Vergeet niet om massage toe te voegen om te helpen optimaliseren.

KRUIDEN VOOR NATUURLIJKE BORSTVERGROTING