Gezondheid voor Vrouwen

KOKOSOLIE VOOR BORSTMASSAGE EN MEER

KOKOSOLIE VOOR BORSTMASSAGE EN MEER

Op zoek naar de perfecte olie voor uw borstmassage? Hoe zit het met het geven van kokosolie een keer te proberen. Het is een van de beste natuurlijke oliën voor borstmassage en heeft vele extra voordelen voor je huid en je algehele gezondheid.

Ten eerste hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kleding vlekken achterlaat na uw borstmassage. Olijfolie en sommige andere oliën die voor massage worden gebruikt, kunnen dik zijn en vlekken op kleding hebben als ze na je massage niet grondig van je borsten worden afgewassen. Kokosolie is erg licht en een beetje gaat een lange weg. Je kunt alleen gebruiken of extracten toevoegen zoals Greenbush’s Breast Enhancement Blend of individuele kruiden zoals Fenegriek .

Kokosolie heeft ook een zeer lichte geur in vergelijking met andere oliën die worden gebruikt voor borstmassage en het is een uitstekende vochtinbrengende crème. Er wordt ook gezegd dat het helpt bij striae, wat geweldig is als je striae op je borsten hebt als gevolg van zwangerschap, gewichtsverlies / winst, etc.

Dus kokosolie is geweldig voor borstmassage, maar je vraagt ​​je waarschijnlijk af: is kokosolie op welke manier dan ook gunstig voor de borstgroei? Nou – we waren niet in staat om een ​​definitief antwoord te vinden, maar sommige vrouwen hebben gemeld dat ze een toename van hun borsten voelden toen ze kokosolie aan hun dieet toevoegden. Dit kan waar zijn in die zin dat kokosolie uw hormonen beïnvloedt – op een positieve manier. Het is een van de vele natuurlijke methoden die mensen gebruiken om hun hormonen in balans te brengen. Kokosolie wordt ook gebruikt om de melkproductie bij nieuwe moeders te verhogen.

Naast dat het een geweldige massageolie is en mogelijk helpt bij de groei van de borsten, kan je pot kokosolie je veel extra voordelen bieden. Hier zijn er slechts een paar:

Gezondheidsvoordelen

Geweldig voor de gezondheid van de hersenen  – Er wordt gezegd dat het de hersenfunctie helpt verbeteren en wordt door sommigen geloofd om te helpen met de symptomen van Alzheimer. Een arts beweert dat ze de symptomen van de Alzheimer van haar man dramatisch kon omkeren door kokosolie aan zijn dieet toe te voegen. Dr. Mary T Newport deelt haar verhaal in haar boek Alzheimer’s Disease: What if There Was a Cure?

Gewichtsverlies – van kokosolie wordt gezegd dat het helpt de eetlust te verminderen en je te helpen meer vet te verbranden, vooral rond de buik.

Hoe voeg je kokosolie toe aan je dieet?

Het is gemakkelijk om kokosolie aan je dieet toe te voegen. Veel mensen gebruiken het bij roerbakken of bakken. We zetten ’s ochtends een primeur in onze staal gesneden haver. Klinkt vies, maar je kunt nauwelijks merken dat het er is.

Sommige mensen stoppen het in hun koffie. Heb niet de moed opgedaan om het nog zo te proberen maar het lijkt een erg populaire manier om je dosis kokosolie voor vandaag in te nemen. Je kunt het ook toevoegen in je smoothie of gewoon opeten met de lepel zoals sommige mensen doen.

We houden ook van boerenkool te masseren met kokosolie voor onze versie van de boerenkoolsalade van de saladebar Whole Foods. Een dikkere olie zoals olijfolie zou waarschijnlijk beter werken, maar het is een andere manier om kokosolie in ons dieet te krijgen zonder het met de lepel vol te eten.

Huid- en haarvoordelen

Haarmasker – We hebben dit nog niet geprobeerd, maar kokosolie hoort een geweldig haarmasker te zijn. Doe het gewoon op je haar en wikkel het in met plastic folie of op een douchemuts. Laat een paar uur of een nacht inwerken en was dan uit.

Olie trekken – Kokosolie is goed voor het trekken van olie,  wat een heel ander onderwerp is, maar er wordt gezegd dat het helpt je tanden witter te maken en helpt bij het verzorgen van de huid. Kokosolie is een minder dure optie in vergelijking met andere oliën die worden gebruikt voor het trekken van olie, zoals sesamolie en zonnebloemolie, en het klusje klaren.

Remover voor make-up – We hebben onlangs ontdekt hoe fantastisch kokosolie is voor het verwijderen van make-up. Het is echt goed in het afbreken van mascara. Je hebt niet veel nodig – een beetje gaat een lange weg. Zorg er wel voor dat je het niet in je ogen krijgt. Het doet geen pijn, maar je zicht zal enigszins vervaagd zijn totdat je het eruit krijgt of het op natuurlijke wijze uit je oog verdwijnt – persoonlijke ervaring.

Wat te zoeken in kokosolie 

Er zijn een heleboel verschillende kokosolie op de markt, allemaal verschillende soorten en kwaliteiten. Dit zijn de dingen waar je op moet letten bij het kopen van kokosolie:

  • rauw
  • extra vierge
  • ongezuiverd
  • koud gedrukt
  • biologisch
 • KOKOSOLIE VOOR BORSTMASSAGE EN MEER