Gezondheid voor Vrouwen

IS DE GROEI VAN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING PERMANENT?

IS DE GROEI VAN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING PERMANENT?

IS DE GROEI VAN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING PERMANENT?

Voordat je in een borstvergrotingsprogramma springt, vraag je je waarschijnlijk af – is dit iets dat ik de rest van mijn leven zal moeten doen of is de groei blijvend?

Er zijn twee verschillende meningen als het gaat om hoe de permanente borstgroei is van natuurlijke borstvergroting. Eén mening stelt NBE gelijk aan sporten. Je kunt niet helemaal stoppen, anders verlies je het meeste van de spieren die je tijdens de training hebt opgedaan. In dit geval is de boobage die je hebt opgedaan bij NBE.

Voor de tegengestelde zienswijze, hier is hoe een persoon het formuleerde – met NBE, pillen als eierstok van een rund, probeer je je lichaam in een tweede puberteit te brengen. Als de groei van de borsten niet permanent was, zou elke groei die werd ervaren tijdens uw eerste puberteit verloren zijn gegaan. En als dat het geval was, zou elke vrouw ter wereld met een platte kist rondlopen.

Zoals de meeste dingen NBE, verschilt het van persoon tot persoon. Sommige mensen kunnen in de loop van de tijd wat verliezen, terwijl sommige mensen geen groei verliezen. Er zijn veel factoren die kunnen bijdragen dat groei permanent is of niet, maar de sleutel lijkt duur te zijn – hoe lang je al op het borstvergrotingsprogramma zat voordat je stopte. Het lijkt erop dat hoe langer je routine hebt, des te minder kans je borstwinst te verliezen. Stel dat u uw doelgrootte na 6 maanden heeft bereikt en besloot uw routine te beëindigen. Je hebt een grotere kans om de groei te houden dan wanneer je je doelgrootte na 3 maanden hebt bereikt en hebt besloten te stoppen.

Er zijn enkele borstvergrotingsmethoden die meer permanent lijken dan andere, maar met een beetje onderhoud zullen je borsten hier blijven, ongeacht de routine die je kiest.

Wat is een onderhoudsprogramma?

Een onderhoudsprogramma houdt in dat iemand een variatie op zijn routine uitvoert nadat deze zijn doelgrootte heeft bereikt en zijn primaire NBE-routine heeft gestopt. Dit omvat over het algemeen het nemen van kleinere doses en / of kortere tijd. Sommige mensen starten een onderhoudsprogramma kort nadat ze hun primaire routine hebben stopgezet. Anderen beginnen hun onderhoudsprogramma binnen enkele maanden of jaren na het stoppen van hun primaire NBE-routine.

Hoewel veel NBE’ers zich niet bezig lijken te houden met een onderhoudsprogramma nadat ze daar hun doelgrootte hebben bereikt, zijn er een aantal mensen die dat wel doen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe mensen hun groei kunnen behouden.

Kruiden borstvergroting

Enkele van de onderhoudsprogramma’s voor borstvergroting die NBE’ers meestal uitvoeren zijn:

Neem de halve dosis kruiden voor 3 maanden

Neem om de 3-4 maanden kruiden voor een periode van 2-3 weken

Eierstok van runderen

Eierstokbedrijven van runderen stellen dat de borstgroei permanent is. Velen hebben permanente groei door eierstokpillen van eierstokken ervaren, maar er zijn een paar mensen die verlies hebben ervaren nadat ze hun ovariumprogramma bij runderenhebben gestopt . We vonden een aantal NBE’ers die geloven dat de groei van eierstokpillen van runderen permanent is na minimaal 6 maanden gebruik. Degenen die besluiten om een ​​onderhoudsprogramma te doen nadat hun runderovariumroutine over het algemeen in kruiden is veranderd als onderdeel van hun onderhoudsprogramma.

Borstvergrotende pompen

Velen geloven dat borstvergrotingspompen de meest permanente resultaten bieden. De groei is erg traag en sommigen geloven dat deze geleidelijke groei het lichaam in staat stelt zich aan te passen, wat resulteert in permanente groei. “Hoe sneller je groeit, hoe sneller je het verliest”, zeggen sommigen. Hoe dan ook, er zijn er die succesvol zijn gegroeid uit borstvergrotingspompen en nog steeds onderhoudsprogramma’s doen, zoals slechts 10 minuten per dag pompen of slechts een paar keer per week of maand pompen.

Dus hoe houd je je groei?

Iedereen is anders en reageert anders op borstvergroting. Sommigen hoeven misschien geen onderhoud te doen om hun voortgang te bewaren terwijl anderen dat wel doen.

Sommige dingen die kunnen bijdragen aan het verlies van de borstgroei zijn stress en snel gewichtsverlies. Als u wilt afvallen, is het het beste om dit te doen voordat u uw borstvergrotingsprogramma start. Als dat geen optie is, probeer dan geleidelijk het gewicht te verliezen. Dit kan krimp helpen verminderen en voor sommige mensen voorkomen dat alles samen.

Een ding dat je kunt doen nadat je tevreden bent met je resultaten en je routine volledig hebt gestopt, is massage. Borstmassage is gunstig voor de algehele gezondheid van de borsten, omdat het helpt bij het opruimen van de lymfe en het verbeteren van de bloedcirculatie naar de borsten. Met massage kun je ook afstemmen op je borsten. Als gevolg hiervan kun je zien wanneer iets niet klopt, wat je leven op een dag kan redden. U hoeft niet zoveel te masseren als tijdens uw NBE-routine. Slechts enkele minuten per dag kan zeer nuttig zijn.

Nog een tip van NBE-ers om groeiverlies te voorkomen, is om geleidelijk van je programma af te komen, stop geen koude kalkoen. Dus, zodra u besluit dat u klaar bent om uw NBE-routine te stoppen, begint u uw doses te verlagen. U wilt over een periode van 3 maanden afnemen.

Er is goed nieuws! Als je borstkanker verliest na het stoppen van je routine, is alles niet verloren. Velen hebben gemeld dat borstgroei gemakkelijker en sneller was toen ze weer begonnen aan hun routine.

IS DE GROEI VAN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING PERMANENT?