Gezondheid voor Vrouwen

FYTO-OESTROGENEN VOOR NATUURLIJKE BORSTVERGROTING

FYTO-OESTROGENEN VOOR NATUURLIJKE BORSTVERGROTING

Fyto-oestrogenen zijn plantaardige oestrogenen die vaak worden gebruikt voor natuurlijke borstvergroting. Ze bootsen menselijk oestrogeen in het lichaam na en helpen de melkkanalen in de borsten te laten groeien. Voor succesvolle borstgroei worden fyto-oestrogenen in het algemeen genomen met andere fyto-hormonen zoals fyto-progestines.

Fyto-oestrogenen zijn redelijk goedkoop en de keuzes zijn veel. Degenen die fyto-oestrogenen nemen als onderdeel van hun NBE-routine, nemen het in het algemeen als een kruidensupplement hoewel fyto-oestrogenen kunnen worden aangetroffen in voedingsmiddelen zoals granen en tofu.

Lijst met fyto-oestrogenen voor borstvergroting

  • Pueraria Mirifica is de krachtigste fyto-oestrogenen ter wereld en wordt over het algemeen als een op zichzelf staand kruid voor borstvergroting beschouwd. Het groeit alleen in Thailand en is een populaire optie voor borstvergroting in veel Aziatische landen.  Lees meer:   Pueraria Mirifica: Borstvergroting Super Herb
  • Soja is een fyto-oestrogeen dat gemakkelijk te vinden is als tofu, edamame en sojamelk. Er is veel discussie over of soja wel of niet goed is voor je lichaam en NBE in het algemeen. Sommigen zeggen dat soja de schildklierfunctie verlaagt, wat niet goed is voor NBE, maar anderen zeggen dat de isoflavonoïden in soja gunstig zijn voor de borstgroei. Veel NBE’ers in Aziatische landen drinken sojamelk als onderdeel van hun NBE-routine. We raden aan om je onderzoek te doen en zelf te beslissen of je soja aan je routine wilt toevoegen.
  • Shatavari (asparagus racemosus) is een soort asapagus die in India wordt gevonden. Het is een populair fyto-oestrogeen dat wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunde voor borstvergroting en waarvan wordt gezegd dat het zeer effectief is.
  • Hop  is een algemeen fyto-oestrogeen dat wordt gebruikt voor borstvergroting. Het is ook een antiandrogeen dat doorgaans wordt gebruikt om de productie van dihydrotestosteron (DHT) te verminderen. De hop voor borstvergroting is dezelfde hop die wordt gebruikt om bier te maken. Lees meer:  Drink bier, groei grotere borsten?
  • Flaxseeds  bevatten enkele van de hoogste hoeveelheden fyto-oestrogenen. Het wordt over het algemeen genomen als een lijnzaadoliesupplement. De lijnzaad wordt ook vermalen en toegevoegd aan smoothies en andere voedingsmiddelen zoals salades.
  • Rode klaver is een fyto-oestrogeen dat wordt gebruikt voor natuurlijke borstvergroting vanwege zijn fyto-progestageen eigenschappen. Phyto-progestines zouden de melkklieren helpen groeien en de borsten rond maken.
  • Zoethout heeft veel voordelen voor borstvergroting. Het is een fyto-oestrogeen, fyto-progestageen, antiandrogeen en wordt ook gebruikt om de prolactinespiegels in het lichaam te verhogen.

Phyto-oestrogeen Tips

Als u ervoor kiest om fyto-oestrogenen te gebruiken als onderdeel van uw borstvergrotingsroutine, volgen hier enkele tips om u op weg te helpen.

  • opvoeren – start met een lage dosering en werk naar de volledige dosering. Meestal over een periode van een week of twee. Dit geeft je lichaam de kans om eraan te wennen en vermindert de kans op bijwerkingen zoals hoofdpijn en duizeligheid, indien aanwezig.
  • pauzeren – oestrogeenreceptoren in het lichaam kunnen overbelast raken en niet goed reageren na langdurig gebruik van fyto-oestrogenen. Het is een goed idee om elke paar maanden een pauze in te lassen en een Mariadistel te laten reinigen om de receptoren schoon te maken en ze een pauze te geven.
  • doe het niet te veel – meer is niet altijd beter met NBE. Alles wat je nodig hebt is één fyto-oestrogeen. U wilt uw oestrogeenreceptoren niet overbelasten. Bij het gebruik van kruiden voor de groei van de borsten, zult u waarschijnlijk een mix van kruiden moeten creëren voor een succesvolle borstgroei, waaronder een combinatie van één fyto-oestrogeen, één fyto-progesine, enz.

Fyto-oestrogenen en kankerrisico

Er is enige discussie over of fyto-oestrogenen al dan niet kanker veroorzaken. Sommigen geloven dat het type fyto-oestrogenen dat wordt aangetroffen in kruiden zoals Pueraria Mirifica kanker kan voorkomen, terwijl andere geloven dat elk type fyto-oestrogeen de potentie heeft om kankercellen te voeden.

Om veilig te zijn, is het aanbevolen dat u geen fyto-oestrogenen gebruikt als u een voorgeschiedenis heeft van oestrogeenkanker in uw familie. Maar geen zorgen – er zijn een aantal niet-hormonale manieren om grotere borsten te laten groeien, zoals het gebruik van een  borstvergrotingspomp of masseren met een goede Volufiline ™ -crème.

FYTO-OESTROGENEN VOOR NATUURLIJKE BORSTVERGROTING