Gezondheid voor Vrouwen

FENEGRIEK VERSUS PUERARIA MIRIFICA IS HET ÉÉN BETER DAN HET ANDERE?

FENEGRIEK VERSUS PUERARIA MIRIFICA

FENEGRIEK VERSUS PUERARIA MIRIFICA

IS HET ÉÉN BETER DAN HET ANDERE?

Pueraria MirificaZowel Pueraria Mirifica als Fenegriek hebben de hoogste niveaus van fyto-oestrogenen van een kruid of plant, maar Pueraria Mirifica, aangeprezen als het “wonderkruid”, heeft de hoogste niveaus van allemaal. Hoewel veel vrouwen erom zweren, hebben sommige vrouwen verrassend meer succes met Fenegriek vermengd met andere kruiden met borstvergroting zoals wilde yam.

Pueraria Mirifica is zo krachtig dat het over het algemeen alleen wordt ingenomen, terwijl fenegriek in het algemeen wordt gemengd met andere borstversterkende kruiden om de borstgroei te stimuleren. Deze kruidenmengsels bevatten een mix van fyto-oestrogenen, fytoprogestines en prolactinekruiden die helpen hormonen over alles in balans te houden. Sommigen geloven dat dit een gezondere optie is voor het lichaam als het gaat om borstvergroting van kruiden.

Bijkomende voordelen van Pueraria Mirifica en Fenegriek

fenegriek-for-borst-enhancement

Sommige vrouwen, vooral die in Aziatische landen zoals Japan, geven de voorkeur aan Pueraria Mirifica boven plantaardige melanges met Fenegriek vanwege de extra voordelen die Pueraria Mirifica te bieden heeft – veel ervan zijn anti-aging en celrevitalisatie. Deze voordelen omvatten een verbeterde huidskleur, revitaliserende cellen, verbeterde bloedsomloop, een antiverouderingmiddel en een toename van de haargroei en het omdraaien van grijs haar.

Kruidenmengsels met fenegriek hebben ook hun extra voordelen. In plaats van zo anti-aging gefocust te zijn zoals Pueraria Mirifica, lijken ze meer van een algemeen voordeel voor de gezondheid te hebben, zoals het bevorderen van een gezonde schildklier, seksueel verlangen, hormoonbalans en verbeterd cholesterol.

Potentiële minpunten van Pueraria Mirifica en Fenegriek

Een mogelijk negatief punt van Pueraria Mirifica is dat het voor sommige mensen te krachtig kan zijn en zowel misselijkheid als duizeligheid kan veroorzaken. Sommige vrouwen moeten hierdoor overschakelen op fenegriek.

Een belangrijke klacht bij Fenegriek is dat wanneer ze in grote doses worden ingenomen, sommigen hebben gemeld dat er een ahornsiroopgeur uit hun lichaam komt.

lees meer: Mogelijke bijwerkingen van kruidenvergrotende borstvergroting

Dus wat is beter – Fenegriek of Pueraria Mirifica?

Natuurlijke borstvergrotingVrouwen hebben succes gehad met beide. Beide zijn een vorm van kruidenborstvergroting en beide zijn ongeveer dezelfde prijs per maand als je besluit om te gaan met een borstvergrotingsmengeling met fenegriek erin zoals Breast Actives.

Uiteindelijk gaat het erom te gaan met wat resoneert met jou. Als je geïnteresseerd bent in Pueraria Mirifica, probeer het eens. Een populair merk van PM is Purafem .  Als u vindt dat Pueraria Mirifica te krachtig is voor u of als uw lichaam niet reageert, probeer dan een kruidenmengsel voor borstvergroting.  Greenbush is een geweldige organische optie, terwijl NatureDay  een zeer populaire optie is voor de uitbreiding van kruidenborst.

Natuurlijke borstvergroting draait om experimenteren en ontdekken wat werkt voor je lichaam. Het kost tijd en geduld – borstgroei gebeurt niet van de ene op de andere dag. Welk kruid je ook kiest om mee te nemen, zorg ervoor dat je consistent bent met het nemen van het kruid en geef het voldoende tijd voordat je het uitsluit. Een redelijke hoeveelheid tijd om een ​​natuurlijke borstvergrotingsmethode te geven, is minimaal 3-6 maanden voordat je kunt concluderen dat de methode niets voor jou is.