Gezondheid voor Vrouwen

CHI-BORSTMASSAGE VOOR BORSTVOEDING

CHI-BORSTMASSAGE VOOR BORSTVOEDING

Borstmassage is een essentieel onderdeel van elke borstvergrotingsroutine. Er zijn veel technieken beschikbaar, maar een van de meest nuttige is de “Chi-borstmassage”.

Chi-borstmassage – Stap voor stap

1) plaats hand over uw borsten – rechterhand over rechterborst, linkerhand over linkerborst.

2) spreid je vingers een beetje uit en probeer zoveel mogelijk van de borst te bedekken.

3) beweeg de borsten in cirkelvormige beweging  naar binnen . Je begint met het bewegen van de borsten naar elkaar, alsof je decollete probeert te creëren. Dan naar beneden en naar buiten (weg van elkaar) dan weer omhoog en terug naar elkaar. Dit is een volledige rotatie.

4) Doe 180-360 binnenwaartse rotaties 1-2 keer per dag

Dingen om in gedachten te houden

– Zorg ervoor dat u het eigenlijke borstweefsel met uw handen verplaatst in plaats van de handen in een draaiende beweging over de borsten te laten glijden.

– Zorg ervoor dat u naar binnen beweegt. Naar buiten toe wordt aangenomen dat de borstomvang wordt verminderd. 

– Wees zacht voor je borsten! Ze zijn gemaakt van gevoelig weefsel en kunnen gemakkelijk worden gekneusd of beschadigd.

Massage en vermoeide armen

Wanneer je de chi-borstmassage voor het eerst gaat doen, kan het lijken alsof het een eeuwigheid duurt, omdat je armen moe worden maar als je armen gewend raken aan het doen van de massage, zal het snel voorbijgaan!

Als je armen moe worden, rust dan een minuutje uit. Strek ze uit of doe één kant tegelijk, terwijl de andere arm rust. Probeer niet door te dringen en door de massage te rennen. Het halveren van de massage zal je op geen enkele manier ten goede komen. Voer de rotaties volledig en nauwkeurig uit.

Lees meer: Massage voor borstvergroting 

Meer massagetechnieken

De Chi borstmassage is een van de vele massagetechnieken die beschikbaar zijn om te helpen bij het verstevigen en het vergroten van de borsten. In toekomstige berichten zullen we extra massagetechnieken met u delen. Probeer in de tussentijd enkele van deze acupressuurpunten – Acupressuur voor borstvergroting

CHI-BORSTMASSAGE VOOR BORSTVOEDING