Gezondheid voor Vrouwen

BORSTMASSAGE 3 ETHERISCHE OLIE-MENGSELS

Het gebruik van etherische oliën kan een aangenaam aroma toevoegen, maar wat nog belangrijker is, ze kunnen uw borst massage olie stimuleren. Een paar kleine druppels kunnen hormonen in balans brengen, de bloedcirculatie verhogen en andere boobie-voordelen bieden.

Je kunt één essentiële olie of meerdere oliën gebruiken om je DIY-mix te maken. Welke etherische olie (s) u ook kiest, zorg dat ze van hoge kwaliteit zijn. Essentiële oliën variëren van een paar dollar tot honderd dollar voor een klein flesje. Populaire merken zijn Young Living en Doterra. Ik heb de flesolie van $ 6 en de merkoliën van Young Living gebruikt en geloof dat je krijgt waar je voor betaalt als het gaat om essentiële oliën. De duurdere merken lijken naar mijn mening krachtiger dan de paar dollarflessen.

Een andere belangrijke factor in een goede massage-olie is de basis of dragerolie. De basisolie is de belangrijkste olie die wordt gebruikt en verdunt de essentiële olie in het mengsel. Sommige goede basisoliën om te gebruiken zijn zoete amandelolie, teunisbloemolie , borageolie of jojoba. Mijn favoriet is kokosolie .

Nu verder met de goede dingen! Hieronder vindt u recepten voor 3 etherische oliemengsels voor borstmassage. De onderstaande recepten maken kleine batches. U kunt het recept verdubbelen of verdrievoudigen als u grotere hoeveelheden wilt maken.

Etherische olie Blend # 1

8 druppels Roos – reguleert qi en bloedcirculatie
8 druppels Geranium –  balanceert hormonen, reguleert hormoonsecretie en bevordert de ontwikkeling van borst
6 druppels Oranjebloesem – helpt afscheiding van hormonen, behandelt impotentie
5 druppels Ylang Ylang – bevordert de secretie van oestrogenen en balans

Etherische olie Blend # 2

3 druppels Clary Sage – verhoogt de bloedsomloop, verlicht menstruatiepijn, brengt hormonen in balans en de productie van oestrogenen
5 druppels Geranium – verbetert de bloedsomloop, brengt hormonen in evenwicht, verlicht de menopauze, is goed voor de huid
5 druppels Venkel – verhoogt de aanmaak van oestrogeen
10 druppels Citroengras – stimuleert de baarmoeder en menstruatie, verlicht menstruele krampen, goed voor huid en haar

Etherische olie Blend # 3

10 druppels citroengras – stimuleert de baarmoeder en menstruatie, verlicht menstruele krampen, goed voor de huid en het haar
10 druppels Cypress – verhoogt de bloedstroom en circulatie
8 druppels Groene munt – antiandrogeen, helpt om hormonen in evenwicht te brengen
2 druppels Zwarte peper – verhoogt de bloedsomloop

Bewaar je melanges in een  oranje glazen fles met druppelaar . De flessen zijn er in een aantal maten en zijn redelijk goedkoop. Bewaar uw oliemengsel op een koele, donkere plaats, indien mogelijk. Dit verlengt hun houdbaarheid. Wanneer u klaar bent voor gebruik, voegt u gewoon een paar druppels van uw mengsel toe aan de basisolie van uw keuze.

Tips voor masseren met essentiële oliën

  1. Voordat u met massage begint, moet u de borsten opwarmen door gedurende 5 minuten een warme handdoek op de borsten te leggen.
  2. Neem 2-4 druppels etherische olie-mix en mix met 1 theelepel (5 ml) basisolie in de palm van je hand. Wrijf de handen samen en masseer de borsten totdat het oliemengsel is opgenomen.
  3. Masseer met oliemengsel minimaal 1-2 keer per dag.
  4. Voor het beste resultaat, masseer voordat je naar bed gaat, indien mogelijk, nadat je gedoucht hebt voor het naar bed gaan.

Hebt u ideeën nodig over borstmassagetechnieken? Probeer Chi Breast Massage of Female Deer Massage .

 

BORSTMASSAGE 3 ETHERISCHE OLIE-MENGSELS