Gezondheid voor Vrouwen

ANTICONCEPTIEPILLEN EN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING EN VERSTEVIGING

ANTICONCEPTIEPILLEN EN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING EN VERSTEVIGING

ANTICONCEPTIEPILLEN EN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING EN VERSTEVIGING

Bij het plannen van uw NBE-reis kan het van belang zijn of een NBE-methode invloed heeft op uw anticonceptiepillen. Het is logisch om enige zorgen te hebben, omdat veel BCP’s een wisselwerking hebben met uw natuurlijke hormoonniveaus om zwangerschap te voorkomen, terwijl veel NBE-methoden een interactie aangaan met uw natuurlijke hormoonniveaus om uw lichaam in de borstkweekmodus te brengen.

Heeft NBE invloed op anticonceptiepillen? Hier is wat u moet weten over BCP en NBE opgesplitst volgens de NBE-methode.

Borstversterkende kruiden

Er lijkt geen definitief antwoord te zijn als het gaat om het al dan niet verbeteren van kruiden die de anticonceptiepil beïnvloeden omdat er geen echt onderzoek beschikbaar is over het onderwerp. Verrassend genoeg hebben veel vrouwen opgemerkt dat ze geen negatieve effecten ondervonden op hun BCP terwijl ze borstvergrotende kruiden gebruikten. Er zijn enkele kruiden, waarvan geloofd wordt door sommigen, die BCP-problemen kunnen veroorzaken, maar er lijkt geen overeengekomen kruidenlijst te zijn. Het enige kruid dat continu wordt genoemd, is saw palmetto. Het wordt aanbevolen om saw palmetto niet te gebruiken met BCP en de root van de brandnetel in plaats daarvan te gebruiken als een veilig alternatief.

Maar als zwangerschap een begrip is , moet ik sterk benadrukken – de beste gok is om een ​​apotheker of de arts te vragen die je BCP heeft voorgeschreven als de kruiden die je van plan bent in te nemen, je pillen zullen verstoren.

Aan de andere kant, veel vrouwen geloven (en hebben ervaren) anticonceptiepillen belemmeren de effectiviteit van de kruiden die ze nemen als onderdeel van het NBE-programma. Ofwel hadden ze succes met kruiden en toen begon BCP en alle groei liep vast of ze namen kruiden zonder succes op tijdens BCP en toen ze het BCP stopten, hadden ze groei.

Maar er zijn er ook die geweldige resultaten hebben gehad die NBE en BCP combineren. Zoals het oude gezegde luidt, is iedereen anders en reageert iedereen anders op dingen. De manier waarop je lichaam reageert, kan aan een aantal factoren te wijten zijn.  Enkele van de factoren die van invloed kunnen zijn op herb / BCP-interacties zijn :

  • Type, potentie en hoeveelheid ingenomen kruiden
  • Kracht en type anticonceptiepil (op oestrogeen gebaseerd, op progesteron gebaseerd, enz.)
  • De natuurlijke hormoonspiegels van het lichaam
  • Gebruik van anticonceptiepillen en / of kruiden (consistentie, enz.)

Pueraria Mirifica

Nogmaals, er is geen echt onderzoek naar de effecten van Pueraria Mirifica op anticonceptiepillen, maar de consensus is dat je Pueraria Mirifica niet moet mengen met BCP, vooral die welke synthetisch oestrogeen bevatten omdat de PM en de pil zullen strijden voor het oestrogeen van het lichaam. receptoren. Dus ofwel A) de pil werkt mogelijk niet en een onverwachte zwangerschap kan het gevolg zijn of B ) de BCP zal voorkomen dat de PM werkt en zal een totale verspilling zijn, wat een gemeenschappelijk resultaat lijkt te zijn bij het combineren van de twee.

Vergelijkbaar met kruiden, als je geen groei ervaart met PM en toevallig in de pil zit, kun je overwegen om van de pil af te komen en te kijken of dat helpt bij de groei.

Eierstok van runderen

Eierstokkapartijen van runderen , zoals Bountiful Breast, verklaren dat hun pillen “de anticonceptiepil niet zullen verstoren of beïnvloeden.” Dit komt misschien doordat runderovaria eigenlijk de natuurlijke aanmaak van hormonen door uw lichaam veroorzaken om borsten te laten groeien, in tegenstelling tot kruidenborstversterkers die borstvoeding geven. groei door het verhogen of verlagen van hormoonspiegels via plantaardige hormonen zoals fyto-oestrogenen .

Volufiline / Voluplus

Volufiline en Voluplus zijn plantaardige ingrediënten die van nature de grootte en hoeveelheid vetcellen verhogen tot het gebied van het lichaam waarin ze worden aangebracht. Omdat ze alleen de vetcellen in het borstgebied beïnvloeden en de hormoonspiegels niet veranderen, mogen deze producten de anticonceptiepil niet verstoren.

Opties voor anticonceptie-gebruikers

Als u geboortebeperkingspillen heeft en u toch een natuurlijke borstvergroting wilt proberen, maar zich zorgen maakt over de mogelijkheid om zwanger te worden, zijn hier enkele opties voor u:

  • Gebruik aanvullende anticonceptie – condooms, spermiciden, enz
  • Gebruik een niet-hormonale vorm van anticonceptie (dwz koper-spiraaltjes)
  • Kies een niet-hormonale vorm van natuurlijke borstvergroting ( massage , acupressuur , borstvergrotende pompen )

Op het einde, praat met uw arts als u zich zorgen maakt. Ze kunnen u begeleiding geven die specifiek is voor u en uw behoeften.

ANTICONCEPTIEPILLEN EN NATUURLIJKE BORSTVERGROTING EN VERSTEVIGING