Superfoods

5 VAN DE MEEST EFFECTIEVE SUPERFOODS VOOR SPORT EN VOOR EXTRA ENERGIE BOOST 

5 VAN DE MEEST EFFECTIEVE SUPERFOODS VOOR SPORT EN VOOR EXTRA ENERGIE BOOST 

5 VAN DE MEEST EFFECTIEVE SUPERFOODS VOOR SPORT EN VOOR EXTRA ENERGIE BOOST

Zijn er dagen dat je ’s morgens wakker wordt en je volkomen lui, moe en lethargisch voelt? Waar heb je geen zin in? Je wilt gewoon lekker luieren in bed en hopelijk de rest van de dag niet opstaan.

Ik ben er zeker van dat voor veel van jullie het antwoord hierop een grote JA zou zijn.

 

Dagen zoals deze bestaan ​​wel. En als je ze veel vaker lijkt te ervaren, dan is de kans groot dat je energieniveaus laag zijn en een boost nodig hebben.

Gelukkig, er zijn bepaald voedsel dat een natuurlijk been kan geven aan onze energieniveaus! Er zijn ook andere, eenvoudigere manieren om dit te doen. Ze hebben niet veel tijd nodig om zich voor te bereiden, en ze kosten niet veel. Wil je hier meer over weten?

Maar laten we eerst eens kijken naar deze superfoods en kijken hoe ze u kunnen helpen.

Appels

 

Omdat appels veel vezels bevatten, duurt het langer om ze te verteren, wat betekent dat de energie die ze leveren langer zal duren. Het zijn geweldige manieren om direct energie te krijgen tijdens die trage en uitgesponnen middagen.

De B-vitamines in appels helpen je lichaam ook voedsel in energie om te zetten. Ook helpt het kaliumgehalte het elektrische systeem van het hart goed te werken en spieren te creëren. Houd er rekening mee dat het hart en de spieren essentiële systemen van het lichaam zijn die helpen het energieniveau te handhaven.

Spirulina

Spirulina heeft tal van verbindingen die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat je die energiestoot krijgt die je hard nodig hebt. Ten eerste heeft het het aminozuur leucine, dat helpt bij een betere energiebalans in het lichaam.

Het heeft ook tryptofaan, dat indirect de energie van het lichaam kan verhogen. Het bevat ook asparaginezuur, dat cruciaal is in het omzetten van koolhydraten in cellulaire energie. En aangezien koolhydraten de nummer één energiebron van het lichaam is, is het hebben van gezonde asparaginezuurniveaus van vitaal belang.

En het laatste aminozuur dat helpt met energie is glycine. Het reguleert de bloedsuikerspiegel door glucose om te zetten in energie. Het is ook een geweldige aanvulling voor mensen die abnormaal lage niveaus van energie en vermoeidheid ervaren.

bosbessen

 

Bosbes

Bosbessen staan ​​bekend als een van de beste trainingspartners. Ten eerste bevatten deze bessen een grote hoeveelheid water. Zodoende bieden ze je voldoende water om zelfs de zwaarste workouts het hoofd te bieden. Onthoud dat goede hydratatie nodig is om ernstige spierkrampen te voorkomen.

Ook biedt het koolhydraatgehalte in bosbessen u alle energie die u nodig hebt om de hele tijd dat u traint mee te gaan. Dit komt omdat dit complexe koolhydraten zijn, wat betekent dat ze relatief lang meegaan.

lijnzaad

Lijnzaad bevat ALA, wat een belangrijke voedingsstof is voor elke cel in uw lichaam. Het is een geweldige bron van snelle energie die uren achter elkaar kan duren.

Deze kleine zaadjes hebben ook ijzer, dat helpt bij het transporteren van zuurstof door je hele lichaam. Merk op dat zuurstof van vitaal belang is voor het onderhoud van energie.

Ook verbeteren de omega-3 vetzuren in lijnzaad de hersteltijd na het sporten. Dit betekent dat je door kunt gaan en meer fysieke activiteiten kunt doen.

Spinazie

 

Spinazie

Het is bekend dat spinazie zeer grote hoeveelheden ijzer bevat. En ijzer is zeer effectief in het produceren van energie en het opwekken van de enzymen van het lichaam. Het geeft je meteen een lift als je je down en uit voelt.

Zijn vitamine K- en vezelgehalte helpen je ook door te gaan tijdens zware trainingen. Het magnesium- en mangaangehalte zijn ook geweldige bronnen van gezonde energie voor het hele lichaam.

 


 

Nu begrijp ik dat het hebben van een van deze fantastische superfoods die direct in je voorraadkast (of in je bureauladen!) Verkrijgbaar zijn, voor wat gedoe kan zorgen. Het zou wat geld kosten om al deze superfoods te kopen, plus wat tijd om maaltijden of snacks of drankjes te bereiden die er gebruik van maken.

Gelukkig voor jou bestaat er één product dat niet alleen alle vijf deze energievretende superfoods bevat, maar ook andere superfoods die je veel andere voordelen bieden. Het is zo gemakkelijk om alle voedingsstoffen te krijgen die u nodig hebt en het bereiden van dit drankje duurt slechts minder dan 5 minuten per dag.

Life Essentials is een geweldig nieuw drankje dat bestaat uit 14 verschillende superfoods, die allemaal samenwerken om het menselijk lichaam alle voedingsstoffen te geven die het nodig heeft voor optimale prestaties.

Concreet bevat deze heerlijke mix groene superfoods, graangrassen, gezonde algen, heerlijke vruchten en bessen, probiotische culturen, spijsverteringsenzymen en een antioxidantencomplex.

Dus als u in een dip zit, zal één glas Life Essential u meteen opfleuren!

5 VAN DE MEEST EFFECTIEVE SUPERFOODS VOOR SPORT EN VOOR EXTRA ENERGIE BOOST