Superfoods

5 SUPERFOODS VOOR DE GEZONDHEID VAN JE HART

5 SUPERFOODS VOOR DE GEZONDHEID VAN JE HART

5 SUPERFOODS VOOR DE GEZONDHEID VAN JE HART

Weet je wat angstaanjagend is?

Volgens een rapport uit 2017 van de American Heart Association is hartziekte verantwoordelijk voor ongeveer 800.000 doden in de Verenigde Staten.

Super eng, huh?

Hart-en vaatziekten is een ernstig probleem, iets dat niet lichtvaardig moet worden genomen. Gelukkig heeft de natuur ons veel mogelijkheden geboden om hartziekten te voorkomen. Er zijn zelfs andere manieren om niet alleen je hart te beschermen, maar ook je hele lichaam. Het kost niet veel, het is volkomen veilig en natuurlijk, en het is zo gemakkelijk om voor te bereiden.

Geïnteresseerd? Blijf rondhangen om erachter te komen wat ik bedoel.

Maar voordat ik mezelf voorloop, laten we eerst de superfoods bespreken. Hieronder staan ​​enkele van de meest effectieve die u kunt uitproberen.

Acai Berry

Net als rode wijn heeft de acaibes antioxidanten die anthocyanen worden genoemd, en deze duidelijk schadelijke LDL-cholesterol uit de slagaderwanden, waardoor het risico op hartaanvallen, beroerte en atherosclerose wordt verlaagd.

Deze bessen hebben ook plantensterolen die de bloedsomloop ondersteunen, de bloedvaten ontspannen en de algehele bloedsamenstelling verbeteren.

GOM Acacia

Het vezelgehalte in Arabische gom verbetert de gezondheid van het hart door de bloeddruk, het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel te verlagen. Het is ook effectief bij het verlagen van hoge bloeddruk.

Het toevoegen van Arabische gom in uw dagelijkse voeding zorgt ervoor dat u de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vezels krijgt. Merk op dat een dieet met veel vezels helpt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen en het risico op hartaandoeningen te verlagen.

Gerst gras

Gerstegras wordt gecrediteerd voor het handhaven van de gezondheid van het hart. Een nuttige verbinding is bèta-glucaan oplosbare vezel, die eigenschappen voor het verminderen van coronaire hartziekten heeft.

Gerstegras verlaagt ook effectief cholesterol, waardoor het risico op hartaanvallen en beroertes wordt verminderd. Het zorgt ervoor dat het goede bloed soepel blijft stromen en dit voorkomt bloedstolsels. Het is ook bekend dat het effectief is bij het verlagen van hoge bloeddruk.

Luzerne

Alfalfaspruiten zijn effectief in het verminderen van de niveaus van lipiden in het bloed. Het hebben van een mindere lipidetelling vermindert symptomen van coronaire hartziekte als gevolg van hoge cholesterolgehaltes.

De regelmatige inname van dit kruid verlaagt de bloeddruk en brengt hormonen in evenwicht. Het voorkomt ook effectief atherosclerose, dat is de verharding van de slagaders.

lijnzaad

Lijnzaad heeft een aantal verbindingen die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat uw ticker blijft gaan en gaan. Ten eerste heeft het een goede hoeveelheid omega-3-vetzuren, die het cholesterol en de bloeddruk verlagen. Het vezelgehalte verlaagt ook het LDL-cholesterolgehalte.

Een onderzoek toont ook aan dat lijnzaad de progressie van atherosclerotische plaques voorkomt, wat een plotselinge blokkering in de slagaders veroorzaakt.

Nu weet ik wat je denkt. Ja, het is geweldig dat er bepaalde voedingsmiddelen zijn die je kunt eten om je hart te beschermen en ziekte te voorkomen.

Maar heeft het echt dat allemaal nodig? Moet je echt een beetje uitgeven om elk van die superfoods te kopen? Ben je klaar om wat kostbare tijd uit te trekken om maaltijden of drankjes klaar te maken die gebruik maken van deze superfoods? Moet u echt een deel van uw eigen onderzoek doen en meer lezen over recepten die gebruik maken van deze superfoods?

Het antwoord is luid en volmondig NEE!

Dat is juist!

Dit is waar Life Essentials binnenkomt.

Life Essentials is een gloednieuw drankje dat alle 5 van de verbazingwekkende superfoods bevat die hierboven zijn genoemd, evenals vele anderen. Alle 14 superfoods in deze blend werken allemaal samen om ons lichaam alle essentiële vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen te geven die nodig zijn voor een optimale gezondheid.

Slechts één schep per dag van dit geweldige drankje zorgt voor een gezonder, gelukkiger, beter leven. En als u het dagelijks inneemt, zal uw lichaam zeker worden beschermd tegen allerlei ziektes, waaronder hartaandoeningen.