Gezondheid voor Vrouwen

5 SUPERFOODS OM GEWICHT TE VERLIEZEN NA DE ZWANGERSCHAP

5 SUPERFOODS OM GEWICHT TE VERLIEZEN NA DE ZWANGERSCHAP

5 SUPERFOODS OM GEWICHT TE VERLIEZEN NA DE ZWANGERSCHAP

Moeders, geef het gewoon toe. Het moeilijkste na de zwangerschap is … al dat gewicht verliezen.

Je ziet nog steeds een dikke buik, donderende dijen, batwings in je armen en … is dat een drievoudige kin ?!

Gelukkig is er hoop. Er zijn bepaalde superfoods om je te helpen af ​​te vallen of om het lichaam te krijgen dat je altijd al hebt gewild, zelfs na de zwangerschap!

En kanttekening, afgezien van het nemen van superfoods, zijn er andere manieren om hetzelfde gewichtsverlies te krijgen zonder al te veel tijd, geld en energie te besteden.

Lees gewoon verder om erachter te komen!

Groene thee

Verbindingen in groene thee verhogen het verbranden van vet, vooral wanneer u traint. En wist je dat je ook calorieën kunt verbranden terwijl je in rust bent?

Koel.

Ook, volgens een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition , vermindert regelmatig drinken van groene thee de lichaamsvetmassa, BMI, lichaamsgewicht, onderhuids vetgebied en middelomtrek.

bosbessen

Bosbessen staan ​​bekend als boordevol antioxidanten, en deze verbindingen helpen buikvet volledig verbannen, samen met het verlagen van cholesterol en het verbeteren van de glucoseregulatie.

Ze hebben ook vezels, die ervoor zorgen dat je een gezond functionerend spijsverteringsstelsel hebt. Ze hebben ook tannines, die de ontsteking van het spijsverteringskanaal verminderen.

Peterselie

 

Peterselie

Peterselie werkt meer dan een garnering. Het doet eigenlijk zoveel meer. Het bevat weinig calorieën, maar heeft zelfs een hoog vezelgehalte, waardoor het een uitstekende aanvulling is op elk afslankdieet.

Wanneer het als thee wordt ingenomen, heeft peterselie milde diuretische eigenschappen die je kunnen helpen al dat watergewicht te verliezen.

lijnzaad

Lijnzaad heeft lecithine en dit lost ongezonde vetten op uit het voedsel in het spijsverteringskanaal. Vezels en mucilage inhoud vangen dan deze slechte vetten op en elimineren ze uit je lichaam.

Lijnzaad bevat ook zowel oplosbare als onoplosbare vezels. Deze stimuleren het metabolisme van je lichaam en zorgen ervoor dat je een gezond spijsverteringsstelsel hebt.

Chlorella

Volgens een onderzoeksteam uit Japan heeft chlorella het vermogen om genexpressie te beheersen om verlagingen in lichaamsvetpercentages, totaal circulerend cholesterol en nuchtere glucosewaarden te produceren.

In een ander onderzoek dat werd gevonden in het Journal of Medicinal Food , resulteerde de inname van Chlorella in merkbare verlagingen van het percentage lichaamsvet, serum totaal cholesterol en nuchtere bloedglucosewaarden. ”

 


 

Denk er nu gewoon over na. Het toevoegen van al die superfoods aan je dagelijkse regime zal zeker al dat overtollige gewicht kwijt, toch?

Wel, dat is waar, maar de realiteit is dat het veel werk zal vergen. Er moet geld worden uitgegeven om al die superfoods te bemachtigen. Er is tijd nodig om de maaltijd klaar te maken of een hapje of drankje dat deze superfoods gebruikt. Toewijding en consistentie zijn ook belangrijk,

Voor moeders heb je dat gewoon niet. Je hebt niet de luxe van tijd; je wilt niets doen dat zelfs een beetje ingewikkeld klinkt.

Dus waar blijft dat bij jou?

Zal de droom van het hebben van een druppelloos lichaam precies dat zijn – een droom?

Gelukkig is er één product dat het werk voor u kan doen.

Life Essentials is pas sinds kort beschikbaar op de markt en mensen staan ​​in de rij om hun deel te krijgen. Het is een organische mix van 14 superfoods die allemaal samenwerken om je lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Elke dag een schepje met het Life Essentials-poeder is alles wat je nodig hebt om op die weg te komen naar gezond en effectief gewichtsverlies.

 

5 SUPERFOODS OM GEWICHT TE VERLIEZEN NA DE ZWANGERSCHAP